از خواص سیب زمینی خام غافل نشوید!

به گزارش وبلاگ عکس، امروزه همه افراد بر این باورند که خوردن سیب زمینی خام مضر است اما هیچ علت علمی برای آن وجود ندارد و سیب زمینی خام فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

از خواص سیب زمینی خام غافل نشوید!

سیب زمینی یکی از مواد غذایی پرمصرف در سراسر جهان است که به اشکال مختلف مورد مصرف قرار می گیرد. این ماده غذایی راه های پخت فراوان و گوناگونی دارد و بسیاری از افراد گمان می نمایند که سیب زمینی را نباید به صورت خام مصرف کرد اما هیچ علت علمی برای آن وجود ندارد درحالی که سیب زمینی خام مزایای بسیاری برای بدن دارد که یکی از آن ها بهبود عملکرد دستگاه گوارش است. خواص سیب زمینی خام را در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

خواص سیب زمینی خام

سیب زمینی به صورت آب پز، سرخ شده، بخارپز و کبابی مورداستفاده قرار می گیرد. منظور از سیب زمینی خام سیب زمینی است که به درستی و کامل پخته نشده باشد. همان طور که می دانید جوشاندن سبزی ها یکی از روش های معمول جهت نگهداری و یا به نحوی تمیزکردن آن ها است. سبزی ها از هر رده و گروهی که باشند به صورت خام در سراسر جهان مورداستفاده قرار می گیرند اما مصرف سیب زمینی به صورت خام امری رایج نیست. یکی از دلایلی که برای این امر وجود دارد، نوع غده ای بودن سیب زمینی است که به صورت خام شاید طعم خوشایندی نداشته باشد اما هیچ گونه ضرری نخواهد داشت. ترکیبات غذایی در سیب زمینی قبل و بعد از پخته شدن هیچ گونه تغییری نخواهد کرد، بنابراین سیب زمینی خام همان اندازه خواص دارد که سیب زمینی پخته شده .

سیب زمینی خام چه فوایدی دارد؟

می توان از منابع غذایی که در سیب زمینی وجود دارد به موارد زیر اشاره نمود :

منبع غنی ویتامین C، پتاسیم، فیبر، کربوهیدرات و … است. سیب زمینی می تواند قدرت سیستم ایمنی بدن را به شدت افزایش دهد. فشارخون را پایین آورد، سرعت گوارش را افزایش داده و انرژی طبیعی در بدن را بیشتر کند .

همان طور که می دانید سیب زمینی یک منبع بزرگ نشاسته است. ما در بدن خود مقدار بالایی نشاسته خام را هضم می کنیم ولی از مصرف سیب زمینی خام واهمه داریم. درحالی که سیب زمینی علاوه بر خواصی که در غده اصلی دارد، پوست بسیار پرخاصیتی نیز دارد .

از خوردن سیب زمینی خام نترسید

همان طور که گفته شد بدن انسان قادر به هضم نشاسته خام است به این معنا که بدن مواد مغذی را از غذا دریافت می نماید و پس مانده را به طور کامل هضم نمی نماید یا به اصطلاحی تمامی مواد غذایی به صورت کامل متابولیزه نخواهند شد. این امر ممکن است منجر به سوءهاضمه، گاز معده و یا مسائل تخمیری در روده گردد. این تنها مسئله ای است که ممکن است از خوردن سیب زمینی خام شما را دچار کند .

در حقیقت شما با پخت وپز این متابولیسم را خنثی می کنید و یا به طور کامل سختی آن را می گیرید ولی عناصر مغذی چه به صورت خام چه به صورت پخته به وسیله خود بدن از غذا دریافت می گردد.

توجه: البته ترکیبات آلکالوئیدهای فعال در بعضی از سبزی های خام وجود دارد که ممکن است برای بچه ها مضر باشد و مصرف آن برای بچه ها توصیه نمی گردد ولی افراد بزرگسال درصورتی که مسائلی در هضم آن نداشته باشند می توانند سیب زمینی را به صورت خام نیز مصرف نمایند .

پیشنهاد مطالعه: مطلب انسان هایی که مغزشان گلوله خورد، اما زنده ماندند را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "از خواص سیب زمینی خام غافل نشوید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از خواص سیب زمینی خام غافل نشوید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید