افزایش ده درصدی فراوری چای در کشور

رئیس سازمان چای کشور گفت: چای تولیدی سال جاری ده درصد بیشتر از سال گذشته است.

افزایش ده درصدی فراوری چای در کشور

به گزارش خبرنگاران، حبیب جهانساز گفت: چایکاران گیلان و مازندران از شروع اردیبهشت تا امروز 91 تن برگ سبز چای چیدند که 10 درصد بیشتر از سال گذشته است.

وی اضافه کرد: 54 هزار و 400 تن معادل 59 درصد این برگ های سبز چای درجه یک و 37 هزار و 500 تن معادل 41 درصد درجه دو بود.

جهانساز ادامه داد: چایکاران شمالی امید دارند در صورت مناسب بودن شرایط جوی تا 30 مهر ماه، سرانجام فصل برداشت 20 هزار تن برگ سبز چای دیگر برداشت نمایند.

رییس سازمان چای اعلام کرد: تا امروز 194 میلیارد تومان از 263 میلیارد تومان مطالبات چایکاران به حساب شان واریز شد و بقیه هم به تدریج پرداخت می گردد.

جهانساز اضافه کرد: سال جاری بیش از 20 هزار تن چای خشک در کارخانه های فرآوری چای گیلان و مازندران فراوری شده است.

برگ سبز چای در سه مرحله بهاره، تابستانه و پائیزه برداشت می گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "افزایش ده درصدی فراوری چای در کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش ده درصدی فراوری چای در کشور"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید