طرز تهیه ترشی کلم قرمز و ترشی کلم سفید؛ یک ترشی تزئینی

به گزارش وبلاگ عکس، استفاده از ترشی کلم قرمز به عنوان دورچین انواع غذاها، جذابیت زیادی دارد. این ترشی باعث می گردد تا رنگ و لعاب خوبی به دیس های غذا داده شده و طعم خوشایندی نیز به خود بگیرند. در حقیقت این ترشی خوش رنگ و خوشمزه به تنهایی تزئینی عالی برای سفره شما به شمار میرود. اگر دنبال طرز تهیۀ ترشی های متنوع و بی نظیر هستید، خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد می دهیم. در ادامه طرز تهیه ترشی کلم قرمز و ترشی کلم سفید را با هم مرور خواهیم کرد.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز و ترشی کلم سفید؛ یک ترشی تزئینی

ترشی کلم قرمز و کلم سفید

تعداد نفرات8 نفر
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان پخت غذا20 دقیقه
اندازه سختیمیانه

طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی

ترشی کلم قرمز با طعم بی نظیرش ظاهری زیبا به سفره شما می بخشد. معمولا مصرف کلم قرمز به صورت خام باعث ایجاد نفخ می شود و برترین روش برای مصرف این سبزی خوشمزه، استفاده آن به صورت ترشی است. کلم قرمز به علت دارا بودن مقادیر بالای ویتامین (K) برای سلامت استخوان ها بسیار مفید است. علاوه بر این به بهبود هضم غذا یاری نموده و قلب، چشم ها و ایمنی بدن را تقویت می نماید. همین طور ویتامین های C و E در این نوع کلم، موجب کلاژن سازی شده و روند پیری پوست را به تعویق می اندازند. اکنون که خواص کم نظیر کلم قرمز را دانستیم، دستوری عالی برای تهیه ترشی آن را خواهیم دید.

مواد لازم ترشی کلم قرمز

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید به توضیح زیر هستند:

مواد اولیهاندازه لازم
کلم قرمز1 عدد میانه (در حدود 600 گرم)
نمک2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید10 فنجان
ادویه ترشی6 قاشق غذاخوری
فلفلبه اندازه لازم

مراحل تهیه ترشی کلم قرمز فوری رستوران

برای تهیه ترشی کلم قرمز، این مراحل را دنبال کنید:

  • مرحله اول: کلم قرمز را با دقت و تمیز بشویید.
  • مرحله دوم: سپس آن را به چهار قسمت تقسیم نموده و قسمت انتهایی آن را جدا کنید.
  • مرحله سوم: برگ های کلم را به اندازه دلخواه خرد کنید. اندازه قطعات کلم به سلیقه شما بستگی دارد، البته معمولا کلم ها را ریز خرد می نمایند که هم زیبایی بیشتری داشته و هم میل کردن آن ها راحت صورت بگیرد.
  • مرحله چهارم: در مرحله بعد، اندازهی نمک و فلفل را با برگ های خرد شده کلم مخلوط کنید. سپس به مدت نیم ساعت به آن ها استراحت دهید تا کاملا نرم شوند.
  • مرحله پنجم: کلم ها را در یک ظرف شیشه ای یا دبه بریزید.
  • مرحله ششم: سپس سرکه را داخل شیشه ریخته تا روی کلم ها کاملا پوشیده شود.
  • مرحله هفتم: در ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد شیشه نشود. دقت داشته باشید که ورود هوا به داخل شیشه ترشی باعث ایجاد کپک می شود. به واقع نباید هوا یا رطوبت وارد ظرف ترشی شود. رعایت این نکته یاری خواهد نمود تا بتوانید ترشی سالم و خوشمزه را برای دراز مدت نگهداری کنید.

    مرحله هشتم: ترشی را در جای تاریک و خنک قرار دهید. از این ترشی خوشمزه می توانید در کنار انواع غذاها بهره ببرید. نوش جان.

نکات مهم تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز و ترشی کلم سفید نکات ریز و درشتی دارد. با دانستن آن ها می توانیم از نتیجه و تجربه درست کردن ترشی ها لذت ببریم.

  • ظرف های شیشه ای گزینه ای مناسب برای نگهداری ترشی کلم قرمز هستند.
  • در بعضی دستورها از اندازه کمی شکر در تهیۀ ترشی کلم قرمز استفاده می شود. شکر طعم این ترشی را تعدیل می نماید. از این روی اگر شما نیز می خواهید که طعم ترشی کلم قرمزتان کمی میانه تر باشد، می توانید از اندازهی شکر در تهیه آن بهره ببرید.
  • کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید. شستن زود هنگام کلم قرمز خواص و مدت زمان تازگی کلم را کاهش می دهد.
  • معمولا ترشی کلم قرمز پس از چهار یا پنج روز قابل استفاده است. در حقیقت اگر مراحل تهیه ترشی کلم قرمز فوری را دنبال کنید، ظرف مدت چند روز آماده سازی آن به خاتمه خواهد رسید.
  • پس از آماده شدن ترشی کلم قرمز شیشه ترشی را در یخچال نگهداری کنید. این موضوع را باید در مورد انواع ترشی، چون ترشی کلم بنفش با سرکه سفید یا ترشی گل کلم سفید خالی و … نیز رعایت کنید.
  • قبل از بستن درب ترشی روی آن یک کیسه فریزر قرار دهید. بدین ترتیب هیچ گونه هوایی وارد ظرف ترشی نمی شود.
  • در خرید کلم قرمز بسیار دقت کنید. از خرید کلم قرمز نصف شده جدا خودداری کنید. برش کلم قرمز باعث از دست رفتن اندازه بسیاری از ویتامین (C) موجود در آن می شود.

ترشی کلم قرمز شیرین

اگر طعم سرکه را نمی پسندید، برای تعدیل طعم ترشی از اندازهی شکر بهره ببرید. ترشی کلم قرمز شیرین هواداران خاص خود را دارد. این ترشی را تهیه نموده و از طعم تازه آن لذت ببرید.

مواد لازم ترشی کلم قرمز شیرین

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز شیرین به ترتیب زیر هستند:

مواد اولیهاندازه لازم
شکر7 قاشق غذاخوری
نمک2 قاشق غذاخوری
کلم قرمز1 عدد میانه
سرکهبه اندازه کافی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز شیرین

برای آن که بتوانید به برترین شکل ترشی کلم قرمز شیرین را آماده کنید، این مراحل باید اجرا شوند:

  • مرحله اول: کلم برگ قرمز را شسته و به اندازه دلخواه خرد کنید.
  • مرحله دوم: روی کلم ها را نمک پاشیده و به مدت یک ساعت استراحت بدهید.
  • مرحله سوم: هر بیست دقیقه یک بار کلم ها را زیر و رو کنید. سپس آن ها را فشار داده تا هر چه قدر آب اضافی دارند، به طور کامل خارج شود.
  • مرحله چهارم: کلم و شکر را به صورت لایه لایه در ظرفی بریزید. سرکه را روی کلم ها ریخته تا روی آن ها را بپوشاند.
  • مرحله پنجم: ظرف را به مدت دو ساعت در محیط آشپزخانه قرار دهید. مواد را داخل شیشه ترشی بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. پس از 2 روز ترشی شما آماده است.

ترشی کلم قرمز و بادمجان

ترکیب بادمجان با کلم قرمز، یک ترکیب فوق العاده خوشمزه به وجود می آورد. به علاوه ترشی کلم قرمز و بادمجان علاوه بر مواد مغذی بسیار اشتها را افزایش می دهد. البته اگر طرز تهیه ترشی گل کلم را دنبال کنید، این ترشی را نیز بسیار خوشمزه و ایده آل خواهید یافت.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز و بادمجان، به قرار زیر هستند:

مواد اولیهاندازه لازم
بادمجان1 کیلوگرم
کلم قرمز700 گرم
نعناع خشک1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلهر یک به اندازه 1 قاشق چای خوری
فلفل تندبه اندازه کافی
سرکهبه اندازه کافی
سیر خرد شدهنصف پیمانه

طرز تهیه ترشی کلم قرمز و بادمجان

برای تهیه یک ترشی خوشمزه از ترکیب کلم قرمز و بادمجان، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: بادمجان را به صورت مکعبی خرد کنید.
  • مرحله دوم: سرکه را در قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده تا به نقطه جوش برسد.
  • مرحله سوم: بادمجان ها را در سرکه ریخته و 10 دقیقه صبر کنید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید.
  • مرحله چهارم: کلم قرمز خرد شده، فلفل، نعنا خشک، نمک و فلفل را به سرکه اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: محتویات ترشی را داخل شیشه بریزید. پس از 2 هفته ترشی کلم قرمز و بادمجان آماده است.

ترشی کلم سفید خوشمزه و فوری

در کنار ترشی کلم قرمز، ترشی کلم سفید از ترشی های بسیار محبوب است. طرز تهیه این ترشی ساده بوده و در زمان کوتاهی تهیه می شود. اگر دنبال دستور ترشی کلم سفید با تمامی نکات آن هستید، هرچه زودتر دست به کار شوید.

مواد لازم ترشی کلم سفید

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم سفید به توضیح زیر هستند:

مواد اولیهاندازه لازم
کلم برگ سفید1 عدد کوچک
فلفل دلمه رنگی1 عدد
فلفل تند1 عدد
شوید تازهبه اندازه کافی
سرکههر شیشه تقریبا 3/2 لیوان
نمک2 قاشق چای خوری
آب جوشیده سردبه اندازه کافی

مراحل تهیه ترشی کلم سفید

برای آن که بتوانید به راحتی ترشی کلم سفید را آماده کنید، مراحل زیر را به ترتیب و با دقت دنبال کنید:

  • مرحله اول: همه مواد اصلی ترشی شامل کلم برگ سفید، هویج، فلفل دلمه و شوید را به خوبی و به طور دقیق بشویید.
  • مرحله دوم: مواد را روی پارچه ای تمیز پهن نموده تا خشک شوند.
  • مرحله سوم: هویج، فلفل دلمه رنگی و کلم برگ را نگینی خرد کنید. برای زیباتر شدن ترشی کلم سفید، بهتر است تمامی مواد یک اندازه و ریز خرد شوند.
  • مرحله چهارم: یک سوم شیشه ترشی را از مواد پر کنید. لایه بعدی را با فلفل تند و شاخه های شوید پر کنید.
  • مرحله پنجم: حالا هر آن قدر که در شیشه جا مانده، با مواد ترشی پر کنید.
  • مرحله ششم: سرکه سفید را با آب جوشیده سرد و نمک مخلوط کنید. اندازه سرکه و آب جوشیده سرد باید با هم مساوی باشند. به این شکل که اگر یک لیوان سرکه استفاده می کنید، به ازای آن به یک لیوان آب جوشیده سرد احتیاج خواهید داشت.
  • مرحله هفتم: ترکیب سرکه و آب جوشیده سرد را روی ترشی می ریزیم تا کاملا روی مواد را بپوشاند.
  • مرحله هشتم: درب شیشه را محکم ببندید. پس از گذشت دو هفته تا بیست روز ترشی کلم سفید و هویج شما آماده است.

طعم ترشی کلم با غذا را از دست ندهید…

برای آن که بتوانید ترشی کلم قرمز خوشمزه و بدون نقص آماده کنید، احتیاج به خرید مواد اولیه تازه از کلم گرفته تا سرکه و … را خواهید داشت. به علاوه شما می توانید به وسیله وبلاگ عکس، به همراه غذاهای مورد علاقه خود، ترشی کلم قرمز یا ترشی کلم سفید را نیز سفارش داده و از طعم عالی این ترشی ها، به همراه غذای اصلی خود لذت ببرید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه ترشی کلم قرمز و ترشی کلم سفید؛ یک ترشی تزئینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی کلم قرمز و ترشی کلم سفید؛ یک ترشی تزئینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید