چرا کارگران نانوایی در خراسان شمالی نمی مانند؟
به گزارش وبلاگ عکس، معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی از کمبود کارگرهای حرفه ای در نانوایی های این استان اطلاع داد.

علی تمدنی ثانی در گفت و گو با خبرنگار وبلاگ عکس اضافه نمود: معمولاً کارگرهای حرفه ای در نانوایی ها از خراسان شمالی به سایر استان ها مهاجرت می نمایند و این عاملی برای روبرو شدن با کمبود کارگر حرفه ای در این صنف هستیم.
وی، علت اصلی این امر را پایین بودن دستمزدهای کارگری در نانوایی ها اعلام نمود.
تمدنی ثانی اضافه نمود: از سوی دیگر کارگران حرفه ای نانوا نیز که از خارج استان به خراسان شمالی می آیند، مبالغ زیادی را مطالبه می نمایند و این امر نیز بر روی کمبود کارگر حرفه ای در نانوایی های استان تأثیرگذار است.
وی با اشاره به اینکه همه ساله دوره های آموزشی لازم برای ارتقا کار اصناف برای اعضای آنها برگزار می گردد، ادامه داد: حضور کارگران آموزش دیده و حرفه ای در نانوایی های استان موجب پخت و عرضه نان با کیفیت ها بالا می گردد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه میزان مصرف نان در این استان بیش از میانگین کشوری است، اظهار کرد: یکی از علل آن دور ریز نان است که اگر نان با کیفیت خیلی بالا فراوری گردد میزان دور ریز نیز کاهش خواهد یافت.
منبع: خبرگزاری ایسنا