رول استیک با سس بالزامیک
به گزارش وبلاگ عکس، برای این غذای زیبا و خوشمزه به استیک راسته گوساله احتیاج دارید تا یک شب شاد را در کنار خانواده یا دوستان خود داشته باشید. برای مزه دار کردن گوشت ها هم فقط به نمک، فلفل و سس پرادویه و تند احتیاج است. کافیست انواع سبزیجات را داخل استیک ها بپیچید و سرو کنید. برای آگاهی از دستور پخت این رول استیک ها با ما همراه باشید.
- تعداد: 8 تا 10 رول
مواد لازم
- 450 گرم راسته گوساله یا 8 تا 10 تکه استیک گوساله
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- 3 قاشق غذاخوری سس پرادویه و تند
- ادویه استیک
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
سبزیجات داخل رول
- یک عدد هویج
- یک عدد فلفل دلمه ای
- نصف یک کدو سبز بزرگ
- 5 تا 6 ساقه پیازچه
- دو حبه سیر
- یک قاشق چایخوری ادویه سبزیجات (پودر آویشن، اورگانو، ریحان، رزماری، مرزنجوش، گشنیز و فلفل قرمز)
سس بالزامیک
- دو قاشق چایخوری کره
- دو قاشق غذاخوری پیاز ریز شده
- 1/4 پیمانه سرکه بالزامیک
- دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 1/4 پیمانه آب گوشت
طرز تهیه
1- ابتدا کار را با آماده کردن استیک شروع می کنیم. گوشت راسته را به شکل ورقه های باریک برش بزنید. همه چربی های اضافه آن را بگیرید و آنها را به قطعات مستطیلی و تقریبا یک میزان برش دهید. اگر لایه استیک ضخیم بود می توانید با بیفتک کوب آن را نازک کنید.
2- هر دو طرف استیک ها را با نمک، فلفل و سس تند مزه دار کنید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند تا مواد به خورد گوشت بروند.
3- در این فاصله می توانید مواد میانی رول ها را آماده کنید. کدو سبز، هویج و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی برش دهید. باید میزان این خلال ها بلندتر از عرض استیک ها باشد. پیازچه ها را نیز به همین ترتیب نازک کنید. سیرها را نیز با پشت چاقو له یا آنها را رنده کنید.
4- اکنون برای تهیه سس، کره را در تابه روی حرارت ملایم آب کنید.
5- پیازهای ریز شده را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.
6- سرکه بالزامیک، شکر قهوه ای و آب گوشت را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
7- اجازه دهید تا مایع بجوشد و سپس شعله را کم کنید. در این حالت باید سس غلیظ و آب آن کشیده شده باشد. شعله را خاموش کنید و سس را داخل کاسه بریزید.
8- تابه را بشویید. کمی روغن زیتون بریزید و سیرهای له شده را روی شعله میانه چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
9- حرارت را زیاد کنید و سبزیجات را داخل تابه بریزید و آنها را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
10- نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا همه سبزیجات به خوبی مزه دار شوند.
11- برای درست کردن رول ها، یک لایه استیک را روی سطح صاف بگذارید. سبزیجات را به صورت افقی در عرض استیک بگذارید و استیک را رول کنید. در پایان با خلال دندان دو سر آن را محکم کنید تا باز نگردد. همین کار را با بقیه گوشت و سبزیجات تکرار کنید.
12- در یک تابه بزرگ کمی روغن بریزید تا داغ گردد. سپس رول ها را از سمتی که خلال را دوخته اید، داخل روغن قرار دهید و دو دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس رول استیک ها را برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید. برای خوش طعم تر شدن می توانید ادویه دودی به آنها اضافه کنید.
13- برای سرو غذا، خلال های دندان را خارج کنید و سس بالزامیک را روی آنها بریزید.
منبع: فوت و فن