چرا آمار طلاق بالا رفته است، آیا نجات یک رابطه اینقدر سخت است؟

به گزارش وبلاگ عکس، در این مقاله نشانه هایی را معرفی می کنیم که گویای زمان یاری گرفتن از مشاور هستند.

چرا آمار طلاق بالا رفته است، آیا نجات یک رابطه اینقدر سخت است؟

وبلاگ عکس | آیا می دانید حدود 50 درصد ازدواج ها در ایالات متحده به طلاق ختم می گردد؟ در خصوص ازدواج های دوم هم افزایش نگران نماینده طلاق وجود دارد. اینطور به نظر می رسد که رابطه بسیاری از زوج های متاهل دچار بحران شده است، اما چرا هنوز یاری از گرفتن از مشاور به طور گسترده مورد قبول نشده است؟

به گزارش وبلاگ عکس ، طبق پژوهشی که به وسیله اداره آمار نیروی کار انجام شد در گروه سنی 40 تا 50 سال نرخ طلاق 5.2 درصد بالاتر است و در این گروه سنی درخواست طلاق بیشتر از سوی زنان است. شاید یک علت آن تمایل روبه رشد زنان به ادامه تحصیلات عالی و یافتن شغل های پردرآمدتر باشد و علت دیگر شاید بازتر شدن فکریت زنان نسبت به دلایل مختلف جدایی ازجمله خشونت خانگی است.

امروزه طلاق گرفتن آسان تر شده است، اما همه زوج ها نمی خواهند و نمی توانند به همین سادگی به رابطه شان انتها دهند. درواقع، بسیاری از زوج ها انتخاب می نمایند با مشاوره گرفتن شانس دیگری به رابطه شان بدهند.

علت بالا بودن آمار طلاق میان زوج های 40 تا 50 ساله کشنده شدن کار های روزمره برای آنهاست. رابطه زناشویی این زوج ها به علت تجربه کشمکش های مختلف در خانواده و زندگی دچار فرسودگی شده است. در ادامه نشانه هایی را معرفی می کنیم که گویای زمانِ یاری گرفتن از مشاور هستند:

وقتی ارتباط به طورکلی منفی است: شما صحبت نمی کنید، فقط بیشتر وقتِ با هم بودنتان را صرف بحث کردن درباره پول، بچه ها، خرابی ماشین و مسائل کاری می کنید. هرچیزی می تواند علتی برای آغاز یک بحث و جدل داغ گردد.

وقتی آغاز به از دست دادن اعتماد می کنید: روابط براساس اعتماد شکل می گیرند، زمانی که پایه های اعتماد آغاز به لرزیدن کند شما احمقانه ترین چیز هایی را که از فکر تان می گذرد زیر سوال می برید، مثلاً به این فکر می کنید که فلان دوست نو چگونه و چه وقت سروکله اش پیدا شد، از کی به این تفریح نو این قدر علاقه پیدا کرد و سوالاتی از این دست.

وقتی برای رازنگه داری احساس احتیاج می کنید: طبیعی است که همه ما راز هایی در سینه داشته باشیم که نخواهیم هرگز درباره شان صحبت کنیم، اما وقتی احساس کردید احتیاج دارید مسائلی را از شریک زندگیتان مخفی کنید، این نشانه ایست که می گوید اوضاع آن طور که باید پیش نمی رود.

وقتی اختلافات شدید اقتصادی وجود دارد: بعضی از جنبه های ضروری ازدواج متکی بر مدیریت اقتصادی صحیح است. اگر یکی از زوجین بخواهد برای بازنشستگی پول پس انداز کند و دیگری از حقوق ماهانه بیشتر خرج کند و این گرایش با گذشت ماه ها (یا حتی سال ها) تغییر نکند، پس احتمالاً وقت یاری گرفتن از مشاور است.

وقتی هیچ صمیمیتی وجود ندارد: هیچ کس انتظار ندارد ازدواج با گذشت زمان به سرزندگی و شیرینی سال اول باقی بماند، چون به مرور زمان افراد تغییر می نمایند، مسئولیت های مختلف ایجاد می شوند و ما به روال عادی امور عادت می کنیم، به این معنا که آن جرقه نخستین ممکن است به مرور از بین برود. اما اگر از آن زوج هایی هستید که حتی موقع خداحافظی یکدیگر را نمی بوسید، جایی از رابطه احتیاج به بهبود دارد.

وقتی زندگی جداگانه دارید: می رسیم به پررنگ ترین و واضح ترین نشانه وجود مشکل در رابطه. خلاصه بگوییم فقط یک سقف مشترک دارید و بس! اگر هم اتاقی دوران دانشگاه شما بیشتر از همسرتان از روزمرگی های زندگی شما اطلاع داشت یعنی رابطه به مشکل جدی برخورده و یاری گرفتن از واجبات است.

اگر یک تا دو نشانه از نشانه های بالا را در رابطه زناشویی تان دارید، وقت آن است که بنشینید و با همسرتان درباره رابطه ای که دارید تبادل نظر کنید. اگر بیش از چهار نشانه در رابطه شما مشهود است، بدون تردید باید از مشاور یاری بگیرید. اگر به هم علاقه دارید، هنوز برای حل کردن مسائل تان وقت دارید.

برای حفظ رابطه اجازه دهید مشاور به شما یاری کند به شرطی که خودتان هم کوشش کنید.

مشاوری را انتخاب کنید که واقعاً مناسب شما و همسرتان باشد. اطمینان حاصل کنید که مشاور به واسطه حفظ رابطه شما نظراتش جانبدارانه نباشد، چون گاهی اوقات چنانچه اختلافات بیش ازحد زیاد باشند هیچ راه موفقیت آمیزی برای حفظ رابطه وجود ندارد. به علاوه، وقتی صحبت از یاری به رابطه می گردد درمانگر باید یک فرد بی طرف باشد. اگر او یکی از دوستان شما یا همسرتان باشد، قطعاً انتخاب خوبی به عنوان مشاور نیست. هیچ کس نمی خواهد با یک عقیده جانبدارانه حال رابطه اش را از آنچه هست وخیم تر کند.

همواره روز های خوش رابطه را بیاد بیاورید. ازدواج صرفاً به سادگی تماشا یکدیگر در خیابان، عاشق شدن در یک نگاه و قرار عقد در دفترخانه نیست. زوج ها تا پیش از ازدواج اتفاقات زیادی را از سرمی گذرانند. به نخستین قرار و لحظات بیادماندنی و بیشمار دیدارهایتان فکر کنید و حین جلسات مشاوره آن ها را در فکر خود مرور کنید.

یکی از مهم ترین فواید یاری گرفتن از مشاور اینست که به یاری او می توانید حرف بزنید، بله! حرف بزنید بدون ترس از اینکه همسرتان ممکن است چه واکنشی به حرف های شما نشان دهد. به لطف مشاور همسر شما یاد می گیرد احساسات شما را درک کند و شما می توانید از فکریت همسرتان نسبت به رابطه مطلع شوید.

تعهد از واجبات است. تعهد دوجانبه لازمه یک رابطه سالم است، اگر هر دو نفر حاضر به بهبود رابطه نباشند، رابطه درمان نخواهد شد. اگر به جایی رسیده اید که یکی از شما باور دارد یاری گرفتن از مشاور برای درمان رابطه اتلاف وقت است، پس احتمالاً جدایی برترین درمان است.

منبع: Lifehack

منبع: فرادید

به "چرا آمار طلاق بالا رفته است، آیا نجات یک رابطه اینقدر سخت است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا آمار طلاق بالا رفته است، آیا نجات یک رابطه اینقدر سخت است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید