کیک هویج یک عصرانه خوشمزه
به گزارش وبلاگ عکس، خبرنگاران : کیک هویج می تواند هم به عنوان صبحانه و هم عصرانه مصرف گردد.
کیک هویج از کیک های ساده و خوشمزه است.
به گزارش وبلاگ عکس، کیک هویج نوعی کیک خوشمزه و سالم است که می تواند گزینه جذابی برای وعده صبحانه یا عصرانه باشد.
در ادامه، فیلمی از آموزش طرز تهیه کیک هویج را منتشر نموده ایم که در مدت زمان کوتاهی نیز آماده می گردد.
کیک هویج از کیک هایی است که اگه مطابق دستور عمل پخته نگردد، نتیجه کار جالب نخواهد بود. به علت وجود هویج امکان اینکه کیک حالت خمیری و چسبناک به خود بگیرد زیاد است. معمولا مرکز کیک هویج خمیری می گردد و کیک به اندازه کافی پف نمی کند که این اتفاق جالبی نیست. بنابراین پیشنهاد می گردد که حتما از دستور پیروی کنید و مواد رو کم یا زیاد نکنید این رسپی یکی از دستورهای بی نقص تهیه کیک هویج می باشد که بارها تست شده است پس با خیال راحت این کیک را تهیه کنید و حتما حتما مواد را اندازه کنید و تمام تکات گفته شده را رعایت کنید به خصوص اندازه هویج رنده شده را به هیچ وجه تغییر ندهید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج با گردو
شکر: 1 لیوان (125 گرم)
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: نصف لیوان (70 گرم)
شیر: 1 لیوان (125 گرم)
دارچین: 1 قاشق مرباخوری
هویج رنده شده: 1 لیوان
گردوی خرد شده (درشت): 1 لیوان (125 گرم)
آرد: 2 لیوان (250 گرم)
بیکینگ پودر 1.5 ق چای خوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
با این اندازه مواد اولیه می توانیم برای 8 نفر کیک هویج با گردو بپزیم.
دستور پخت کیک هویج
مرحله اول: هم زدن تخم مرغ
ابتدا شکر و تخم مرغ در ظرفی مخلوط نموده و تا وقتی که پف نموده و سفید شوند هم بزنید. شیر و روغن مایع را بعلاوه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
مرحله دوم: افزودن آرد
سپس آرد، بیکینگ پودر، وانیل و دارچین را اضافه نموده هم بزنید. بکینگ پودر زیاد نیست چون هویج و گردو هم هست که به پف کردن آن در جهت منفی تاثیرگذار هستند به همین دلیل 2 قاشق استفاده می کنیم.
مرحله سوم: افزودن هویج
یک لیوان هویج رنده شده و 1 لیوان گردو را اضافه نموده خوب هم بزنید. (گردو رو باید با آرد مخلوط کنید و بعد از آن الک کنید.) با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد.
مرحله چهارم: پخت کیک هویج
مواد را داخل ظرف مورد نظر که با کره یا روغن کاملا چرب نموده اید بریزید. داخل فر که با دمای 170 درجه از قبل گرم شده قرار دهید. پس از 30 دقیقه وقتی پخت با خلال دندان چک کنید شما می توانید کیک هویج را داخل قابلمه نیز بپزید برای این کار از قبل قابلمه را چرب و روی شعله پخش کن قرار دهید تا داغ گردد سپس مایه کیک را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به مدت 50 الی 60 دقیقه روی شعله پخش کن پخته و پف کند سپس از قالب خارج و با پودر قند و خامه قنادی تزئین کنید. نوش جان
نکات پخت کیک هویج
نکته مهم: قبل از خارج کردن کیک هویج از فر، فر را خاموش نموده و در فر را باز نموده و کیک را کمی داخل فر نگه دارید و کیک را بلافاصله خارج نکنید، به علت اینکه برخی اوقات امکان دارد پف کیک فروکش کند. بعد از اینکه کمی صبر کردید، سپس کیک را از فر در خارج نموده و بعد از اینکه کیک اندازهی خنک شد از قالب جدا نموده و بعد در ظرف مورد نظر برمی گردانیم.
نکات کلیدی در تهیه کیک هویج با گردو
بعد از گدشت 35 دقیقه از زمان کیک با خلال دندان کیک را چک کنید زیرا به علت دماهای مختلف فر ممکن است زمان بیشتر یا کمتری بخواهد.
برای پخت در فر برقی و توستر یا سولاردم 20 درجه دما را کمتر تنظیم کنید.
قالب را باید در طبقه وسط فر قرار دهید.
می توانید کیک هویج را داخل قابلمه به روی گاز نیز تهیه کنید.
اندازه شکر گفته شده شیرینی متعادلی به کیک می دهد به دلخواه می توانید کم و زیاد کنید.
علاوه بر گردو می توانید از کمی کشمش نیز در تهیه این کیک بهره ببرید.
افزودن گردو اختیاری است.
همه مواد کیک قبل از آغاز کار در دمای محیط قرار بگیرند و هم دما شوند.
برای تهیه کیک هویج بهتر از قالب میان تهی و یا کمی بزرگتر از سایز نرمال بهره ببرید تا به بافت و پف نهایی برسد.
هویج را رنده ریز بزنید.
می توانید فقط از وانیل بهره ببرید ولی همراه با دارچین طعمی بسیار خوبی می دهد.
حتما از وانیل معطر و خوب بهره ببرید.
منبع: رکنا