آیا غذاهای تند منجر به مرگ می شوند؟
به گزارش وبلاگ عکس، دانشمندان به آنالیز ارتباط میان مصرف بالای فلفل و تاثیر آن بر مرگ زودهنگام پرداختند.

اگر تا به حال فلفل دلمه ای را با دست گرفته اید سپس چشم خود را لمس نموده اید، می دانید که استفاده از غذاهای تند می تواند آسیب رسان باشد. این درد و سوزش می تواند با چندین بار شست وشو از بین رود، در این مطلب به این موضوع می پردازیم که آیا خوردن فلفل می تواند مانند لمس آن آسیب رسان باشد یا خیر؟ همراه وبلاگ عکس باشید تا با مضرات مصرف غذای تند آشنا شوید.
آیا غذاهای تند منجر به مرگ می گردد؟
در سال 2016، یک سرآشپز 22 ساله انگلیسی به اندونزی سفر و در آنجا جرات کرد تا غذایی به نام نودل مرگ را امتحان کند. گفته می گردد این غذا 4 هزار بار تندتر از سس تاباسکو است. رشته فرنگی آنقدر تند بود که سرآشپز دو دقیقه پس از صرف آن ناشنوا شد و بعد از دقایقی دچار سرگیجه شده و از حال رفت.
مایکل گلدریچ، متخصص گوش و حلق و بینی در بیمارستان دانشگاه رابرت وود جانسون در نیوجرسی می گوید گلو و گوش ها با لوله های استاش به هم متصل می شوند که به تساوی فشار در گوش داخلی یاری می نماید. هنگامی که بینی آغاز به فراوری مقدار زیادی خلط می نماید، مانند زمانی که چیزی تند را مصرف می کنید، لوله های استاش مسدود شده و باعث از دست رفتن شنوایی می گردد، درست مانند زمانی که شما واقعا سرما خورده اید.
مضرات مصرف غذای تند
بروز تحریک
کاپسایسین موجود در فلفل می تواند به عنوان یک ماده محرک قوی، به جدار داخلی معده آسیب برساند و باعث بروز ورم معده، زخم معده و بیماری های روده گردد.
از دست دادن قوه چشایی
شما ادویه جات را به منظور افزایش طعم و مزه مواد غذایی، به غذاهای خود اضافه می کنید، اما غذاهای تند و پر ادویه، آسیب های جبران ناپذیری را به قوه چشایی شما وارد می نمایند و مانع از این می شوند که مزه غذاها را حس کنید.
بدتر شدن مشکل ریفلاکس اسید معده
غذاهای تند و پرادویه، معمولا دلیل بروز زخم معده یا سوزش سردل نیستند. با خوردن غذاهای تند، مسائل مربوط به ریفلاکس اسید معده بدتر می گردد.
بروز اسهال
خوردن غذاهای تند باعث سوزش و ناراحتی دستگاه گوارش می شوند که همین موضوع باعث حرکت سریع مواد غذایی در درون روده ها شده و حالتی شبیه به ضد یبوست و ملین را به وجود می آورند.
کاهش حساسیت غدد چشایی
اگر همواره غذاهای تند می خورید، متوجه می شوید که غدد چشایی شما حساسیت خود را از دست می دهند. کاهش حساسیت قوه چشایی باعث می گردد تا لذت بردن از خوردن غذاهای دیگر، سخت تر گردد.
تحریک و خارش پوست
بسیاری از غذاهای تند باعث تحریک و خارش شدید پوستی می شوند.
سوزش و آتش گرفتن زبان
ادویه ها باعث مزه دار شدن غذاها می شوند و غذاها را خوشمزه می نمایند. بعلاوه درنهایت شما با یک زبان سوخته و احساس سوزش در دهان و یا حتی بدتر از آن روبرو خواهید شد.
مراقب زخم معده باشید
مصرف چاشنی و ادویه بیش ازاندازه، باعث افزایش مقدار اسید در معده شده و درنتیجه منجر به زخم معده خواهد شد.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می کنیم مطلب میان وعده های انرژی زا کدامند؟ را بخوانید.
منبع: پیام دلتا